Met veel weemoed nemen we afscheid van ons oude complex, natuurlijk is het nog erg improviseren en liggen er voor velen prachtige herinneringen… Maar we moeten door, zeker in deze tijden, is de vereniging het cement tussen leden, spelers, supporters en bestuur. De kantine (in aanbouw) inkomsten zijn tot een nulpunt gedaald, maar gelukkig gaat het voetbal door en hebben we onze website en sociale media.

Wat ook nieuw is, ons prachtige nieuwe kunstgrasveld, waar we samen met onze buren van FZO veel wedstrijden en trainingen op gaan spelen. Een mooie plek dus om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen, nu nog op afstand maar straks, weer met veel publiek langs de lijn.

Draag jij ons een warm hart toe en kan je bedrijf wel wat reclame gebruiken, dan ben je bij ons aan het goede adres. Bestel zo’n prachtig reclame bord inclusief een bak aan aandacht via onze site en sociale media! Meer informatie kun je inwinnen bij onze nieuwe sponsorman, Hans de Ligt, die zich ook bekommert om het wel en wee van het vrouwen- en meisjesvoetbal.

De eerste 2 borden hebben een mooi plekje gevonden, de 3e is onderweg! Wie volgt!?!?